Fiica lui Dumitru Coarnă reacționează virulent ca să-și apere tatăl criticat pentru pensia nesimțită: ”Rușine să vă fie. Îmi este lehamite. Din cauza oamenilor ca voi este România în așa hal”l.”

Enya Florina Coarnă, fiica liderului Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România, sare în apărarea tatălui său criticat pentru că ia pensie nesimțită și își exprimă dezgustul față de cei care critică.

Reacția acesteia vine după dezvăluirile care au arătat că Dumitru Coarnă beneficiază de pensie nesimțită și este și salariat. Anul trecut a avut venitui lunare de aproximativ 14.000 de lei pe lună.

Iată ce a scris Enya Florina Coarnă pe Facebook:

„Rușine sa va fie, vouă celor care criticati și atacați un om caruia ii pasa de voi!

Ați vrea ca cineva sa se lupte, sa se streseze, sa-și pună sănătatea (deja precară) in pericol (fizica și psihică) fără niciun fel de remunerație, nu? Ca de, se poate trai in aceste vremuri și fără bani.

Pe de alta parte, va asigur eu ca e departe de bogăție. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte cai mult mai simple și mai profitabile și nu și-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători ca voi, încercând sa schimbe ceva in bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deștept și bine pregătit și e mult mai ușor in cazul acesta sa treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes.

Sa va fie Rușine pentru ca ați îndrăznit sa contestați faptul ca are și a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Așa cum a afirmat și el, tatăl meu, nu va doresc sa treceti vreodată prin așa ceva dar ar fi bine sa știți ca nu este in regula sa te legi de lucruri de genul acesta.

Din cauza oamenilor ca voi este România in așa hal.

Din cauza Hoților și a celor care nu-s suficienți de inteligenti sa-si facă loc printre ei sau sa lupte împotriva lor si apoi ii critica pe cei cărora intr-adevăr le pasa – din invidie sau/și pentru ca au fost „sponsorizați” de cei care se simt amenințati.

Dezgust. Atât pot spune.

Îmi este lehamite de ceea ce se intampla in țara mea.

Eu, fiica lui Dumitru Coarna și singurul sau copil, am ales sa nu locuiesc in țara noastră superba din cauza voastră, oamenilor de nimic.

Multumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu.
O seara frumoasa!” a scris pe Facebook Enya Florina Coarnă.

Dumitru Coarnă, venituri lunare de peste 14.000 de lei

Potrivit Realitatea TV, Dumitru Coarnă a avut, anul trecut, venituri lunare de peste 14.000 de lei.

Contactat de Realitatea TV, Dumitru Coarnă a recunoscut că s-a pensionat la 45 de ani, dar susţine că motivele au fost medicale.

”Deci am fost pensionat medical. Am fost gasit la un control de rutina cu o problema la plamanul stang. Am fost trimis la spitalul Gerota Dionisie Lupu. Am fost bagat in comisia de Medicina Muncii, comisia de Medicina Muncii m-a clasat în gradul 3”, a afirmat el.

Potrivit declaraţiei de avere depusă pentru anul trecut, Dumitru Coarnă a avut trei venituri. El a câştigat 14.700 de lei ca membru al Comitetului Economic şi Social şi 52.800 de lei pensie. Cei mai mulţi bani au venit însă de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor, de unde, în 2016, Dumitru Coarnă a avut un venit de peste 100 de mii de lei.

Un calcul simplu arată că liderul de sindicat a câştigat în 2016 aproape 170 de mii de lei, adică peste 14.000 de lei lunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *