Un grup de români a făcut PRĂPĂD într-o excursie în Grecia: „Până şi clemele de la perdele le-au luat acasă”

Un grup de turiști români a făcut prăpăd în autocarul cu care au plecat în vacanță Grecia. Aceștia au lăsat în urmă un morman de gunoi şi au furat chiar şi clemele de la perdele.

Într-o postare pe Facebook, un reprezentant al companiei care deţine autocarul s-a plâns de nesimţirea de care au dat dovadă românii, cu toate că şoferii au făcut pauze dese şi i-au sfătuit să se comporte civilizat, scrie observator.tv.

El a reproșat că „nu ne vom civiliza niciodată”.

Pe Facebook, Cosmin Nicolae a scris:

Asa arata autocarul dupa o cursa cu romanasi in Grecia. 28 persoane. S-au facut pauze, li s-a spus sa aiba grija cu mancarea… Pana si clemele de la perdele le-au luat acasa. Nu ne vom civiliza niciodata. Mocheta e patata, scaune patate…
Am facut cursa cu 2x soferi desi se putea la limita cu 1x sofer. Tocmai sa mergem incet, sa fie bine, sa fie clientul multumit.
Soferii au folosit un ton civilizat (asta ne este standardul), poate ii sensibilizeaza pe turisti. Rezultat = zero.

„Nu va descurajati, strangeti din dinti si mergeti înainte, cu standardele voastre. Nu toti clientii sunt asa…poate va consultati cu un specialist in comunicare care sa facă o minune cu publicul calator” i-a răspuns un internaut.

„Omul sarac face din astea. Eu cand vad un astfel de comportament, vad si saracia din acel om. Si problema nu este ca ca ar fi doar o saracie materiala ci si o saracie mentala, care nu ii va permite vreodata sa evolueze fara o schimbare de comportament la 180 de grade”, a mai comentat Cosmin Nicolae.

„Inca o dovada a faptului ca mulți nu merita! Cu parere de rau sunteti niste țărani de joasă speță mai mizeri decât oratanile de le aveti prin curte și mai nespalatatii decât boschetarii care-si fac veacu prin gara. Nu vedeai asa ceva pana sa se dea liber la europa cu buletinul, poate ar fi bine sa se introducă din nou pașaportul”, a comentat Andrei Gheorghișor.
„Ceea ce vedem in pozele astea este odată rezultatul lipsei educației si pe de alta parte rezultatul noului stil de a creste copiii. In autocarul ala au fost oameni de toate vârstele. Este trist sa vezi oameni maturi care arunca pe jos resturile sau isi bat joc de ceea ce nu le aparține. Indivizi cărora le este imposibil sa se pună o clipa in locul celuilalt. Si ceea ce va urma va fi si mai rău, pentru ca vin din urma astia proaspeți la cap, adică cu mintea odihnita, care au impresia ca totul li se cuvine, cărora părinții nu le-au spus ce e de bun simt sa facă si cum trebuie sa te porti in lume ca sa nu fi catalogat drept antisocial si de categorie inferioară. Vorbesc despre aia pe care ii auzi ca se apropie de la 100 de metri, pentru ca ei sunt expansivi, ei vorbesc tare, înjură, indiferenți la orice si oricine întâlnesc. Lumea e a lor si le e datoare, si sunt din ce in ce mai mulți… Viitorul suna… ocupat?”, a comentat utilizatorul Facebook Gabriel Sârzea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *