INFORMATII BOMBA despre TRADATOR! Regele Mihai a fost SPION SOVIETIC!

In 1951 o echipa de fosti spioni sovietici care a actionat inainte de 1945 a fost interogata si aranjata.
Pe baza acestor declaratii, arhivate discret in arhive si furate dupa 1989, un ofiter de informatii a aflat adevarul de la 23 august 1944 si a continuat anchetele in secret dar si arhivari de probe timp de ani de zile.

Dupa demisie si urmarit de securisti, reuseste sa ajunga la unul din soferii casei regale care doar se eliberase dupa 10 ani la Poarta Alba. Serviciile secrete rusesti dupa 1948 i-a aranjat pe majoritatea martorilor de la actul de la 23 august 1944.

„Majestatea Sa” si-a trimis armata in Siberia. Era spion sovietic. Toti subiectii din anchetele desfasurate in secret au confirmat faptul ca regele Mihai era spion sovietic.

Citeste si…MAGISTRAT ÎN AREST! AFACERILE NECURATE ALE PRIM-PROCURORULUI DE LA BOTOŞANI, DECONSPIRATE DE SERVICIUL SECRET AL INTERNELOR

Noi amănunte uluitoare ies la iveală în cazul Ralucăi Stăncescu, prim-procurorul de la Botoşani, arestată de judecători pentru şantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiţiei şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice. Afacerile necurate ale magistratului au ieşit la iveală dup ce, pe fir, au intrat agenţii Direcţiei Generale de Protecţie Internă de la Ministerul Afacerilor Interne. În acelaşi dosar a fost arestat preventiv şi un baărbat din Botoşani, Cătălin Stavara, pentru şantaj. Totodată, procurorii DNA au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de agentul de poliţie Constantin Batca de la Biroul de investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani.
Agenţii sub acoperire ai internelor au aflat de povestea de la Botoşani acum doi ani, atunci când au început o investigaţie. Dat fiind faptul că la mijloc se afla şi un angajat al Ministerului Afacerilor Interne, verificările au demarat de îndată. Astfel, pe parcursul lunilor, ofiţerii DGPI au adunat informaţii despre activitatea, nu tocmai profesională, a Ralucăi Stăncescu. Magistratul care se juca de-a Dumnezeu devenise ca un stăpân în judeţ, împărţind dreptatea dupa bunul plac. Acolo unde avea interese, nu se jena să dispună soluţii care nu erau tocmai legale. Ba mai mult, a şi dezvăluit unur persoane certate cu legea informaţii din dosare, care, evident, nu erau destinate publicităţii, tocmai pentru ca acei indivizi să se poată apăra în cazul în care se ajungea în instanţă. Pentru aceste fapte, prim-procurorul de la Botoşani a fost aarestat pentru 30 de zile de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava, decizie atacată cu apel de procuror. O decizie definitivă în acest caz urmează a fi luată de judecatorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Dar sa vedem de ce anume este acuzata Raluca Stancescu, fostul prim-procuror de la Botosani! Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii octombrie 2015, Raluca Stancescu, împreuna cu Catalin Stavara, folosindu-se de autoritatea conferita de functia sa – prim procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Botosani, a exercitat acte de constrângere psihica asupra unei persoane. Concret, cei doi au încercat sa determine persoana respectiva sa efectueze demersurile necesare în vederea cedarii în mod injust a dreptului de proprietate asupra a doua imobile (apartament si garsoniera), situate în municipiul Botosani, în favoarea unei rude a lui Catalin Stavara.
“Prin constrângerea psihica exercitata, inculpatii Stancescu Raluca si Stavara Catalin au urmarit sa-i induca persoanei respective o stare de temere prin aceea ca în situatia exprimarii unui refuz, va suferi repercusiuni specifice raspunderii penale prin demararea unor cercetari fata de persoana sa si a membrilor familiei sale, vizând savârsirea unor pretinse infractiuni de evaziune fiscala si trafic de persoane”, se precizeaza în comunicatul de presa.
Totodata, în perioada 30 octombrie 2015 – 4 februarie 2016, Raluca Stancescu, în aceeasi calitate, l-a determinat în mod direct pe Constantin Batca, agent de politie în cadrul Politiei municipiului Botosani – Biroul de Investigatii Criminale, sa tergiverseze cercetarile pe care le efectua într-o cauza penala fata de Catalin Stavara, pentru savârsirea unei infractiuni de lovire sau alte violente, în scopul îngreunarii cercetarilor penale si favorizarii acestuia din urma. În acelasi context si în aceeasi calitate, la data de 4 februarie 2016, Stancescu l-a determinat pe Constantin Batca sa-i puna la dispozitie, fara drept, un suport optic ce continea înregistrari ale unor camere de supraveghere (mijloc de proba în acelasi dosar penal mentionat mai sus) în vederea favorizarii lui Stavara, lucru pe care agentul de politie l-a si facut în cursul aceleiasi luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *