Regele tiganilor, Dorin Cioaba, raspuns batjocoritor la adresa mascatilor care i-au perchezitionat vila.”Am diabet, m-am

Zeci de percheziţii ale poliţiştilor au loc, miercuri dimineaţă, în Capitală şi în opt judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro. Una dintre percheziţii are loc la vila lui Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor.

Două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, au fost confiscaţi de poliţişti în urma celor 28 de percheziţii făcute miercuri dimineaţă, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro. Trei bărbaţi implicaţi au fost reţinuţi. Soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost şi ea ridicată, miercuri, de către poliţişti.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma celor 28 de percheziţii făcute de poliţiştii din Mehedinţi şi ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române în judeţele Mehedinţi, Timiş, Argeş, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscală şi spălarea banilor, au fost confiscate două maşini de lux, precum şi 792.500 de lei, 47.935 de euro şi 800 de dolari şi 97.000 de lei în cont bancar.

De asemenea, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 37 de ani, din Strehaia, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Dorin Cioaba s-a aratat iritat de actiunea oamenilor legii, declarand ca s-a speriat cand s-a trezit cu mascatii la usa. ”Am cumpărat deşeuri de plumb şi plumb de la nişte firme din Strehaia cu care colaboram. Noi avem filmări, că la mine în unitate există camere video, am filmat numărul de maşină, am filmat persoanele care au adus marfa, dar domnii consideră că sunt fictive vânzările. Ne complicam la patru facturi de 20.000 de lei, dar au reuşit spectacol mediatic” a mai spus Dorin Cioabă.

“Soţia a fost citată în data de 8, dar nu a putut să fie că am avut serbare, nu a putut să meargă şi acum au venit cu mascaţii. E tipic poliţiei, organele de cercetare înţeleg să facă circ că va daţi seama suntem o familie de infractori, de… erau şi copii în casă, normal. Prin surprindere, mi-au bătut la uşa, am şi diabet, m-am speriat când am văzut maimuţele astea acolo”

stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *