Mesajul Andreei Marin după ce a aflat în ce stare se află Dj. Wanda. Ce i-a transmis vedeta TV în mod public

Ultimele săptămâni au fost de coșmar pentru DJ Wanda care a fost supusă la mai multe investigații, pentru că medicii nu au putut să-i pună un diagnostic clar. Ajutată de Andreea Marin, Dj Wanda a ajuns la o clinică din Turcia, iar lucrurile par să se îmbunătățească.

Dj Wanda a primit un diagnostic clar din partea medicilor din Turcia și a ținut să precizeze că în următoarea perioadă va fi nevoită să urmeze tratamentul prescris de doctorii de acolo.

Andreea Marin a postat un mesaj pe o rețea socială, în care i se adresează frumoasei brunete. „Te așteptăm cu drag acasp și la Gala Atipic Beauty, Wanda! Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marin într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Dj Wanda a anunțat diagnosticul primit din partea medicilor.

„Dragii mei a venit momentul sa-mi iau rămas bun de la echipa de profesioniști . Ma întorc in țara încrezătoare, cu speranța ca voi fi bine, acum am un diagnostic clar si o cale de tratament de urmat. Cum am fost tratata aici, ce inseamna un spital civilizat si dotat la nivel de performanta, ce inseamna personal medical antrenat sa vina imediat si cu omenie in sprijinul pacientului, am aflat toate acestea in saptamana petrecuta aici si sunt recunoscatoare pentru aceasta sansa. Sunt in continuare sub observatie si toata lumea e optimista. Nu am afirmat niciodata ca nu avem medici buni in tara, poate am avut doar eu ghinionul ca medicii din România sa nu reușeasca, din păcate, sa ma ajute cu un rezultat final.
Cu toate acestea, rămân optimista și ma consider norocoasa, ca in toată perioada trista prin care am trecut v-am avut mereu alături de mine pe voi, oameni cu sufletul de aur!

#AndreeaMarin a fost langa mine pe toată durata acestei suferințe si m-a ajutat in lupta mea, astfel am ajuns aici. Voi fi si eu alături de ea și de oamenii frumoși și deosebiți la Gala Atipic Beauty de maine seara, de la Palatul Parlamentului. In povestea mea de viața cred ca se vor regăsi mulți dintre voi, pe care îmi doresc sa-i ajut la rândul meu cu ce îmi sta in putința, macar cu un sfat. Vreau sa dau un sens acestei experiente, nimic in viata nu e intamplator.

Va mulțumesc pentru iubirea cu care m-ați înconjurat! Va iubesc! Pe curand! Wandutza”, a scris Dj. Wanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *