Asta e chiar bomba bombelor: Marcel Toader se insoara iar!A saptea oara! Gata, a uitat-o pe Maria… Cine poate fi „aleasa”:

Dezamagit de ce s-a intamplat in mariajul cu Maria Constantin, pe omul de afaceri pare sa nu il mai intereseze nimic din viata cantaretei si, acum, este hotarat sa cunoasca o alta femeie care sa il faca fericit cu adevarat!

Desi s-a despartit de sotia lui doar de doua luni, Marcel Toader a dat-o deja uitarii si nu mai vrea sa auda deloc de ea!

Viata merge inainte pentru Marcel Toader si dupa divortul de Maria Constantin! Afaceristul este decis sa isi puna ordine in ganduri si sa o ia de la capat cu o alta femeie!

“Poate fi surprinzator pentru multi, insa Marcel este un tip puternic! El considera ca nimeni nu il pune la pamant, nici macar reprezentantele sexului frumos pe care le-a adorat de-a lungul timpului! In ciuda faptului ca s-a implicat sufleteste in toate relatiile amoroase si, in special, in cea cu Maria, barbatul nici nu ia in calcul vreo impacare! Toader se considera tradat si orice ar face nevasta lui in acest moment sau in viitorul apropiat, va fi inutil! Oricum, vrea sa isi refaca viarta dupa divortul de ea! Ne-a spus ca nu exclude nici varianta unei noi casatorii! Asa este el, ii place sa aiba un suflet cald alaturi”, au dezvaluit apropiatii fostului rugbyst pentru WOWbiz.ro!

Totusi, cei doi soti se vor intalni fata in fata la tribunal, pe 21 noiembrie, si, cine stie, poate ca acolo, la fata locului, situatia se va schimba si Marcel Toader va reveni la sentimente mai bune. „Desi, in acest moment este hotarat sa nu o mai vada deloc, nicioadata sa nu spui niciodata in mariajul dintre afacerist si cantareata”, au mai spus prietenii barbatului.

Sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *