Lovitura grea pentru Marius Moga. Sotia lui a luat o decizie importanta, de aceea aceasta a renuntat la emisiunea ROMANII AU TALENT. Intra si informeaza-te

Marius Moga primește o lovitură grea și neașteptată, probabil, din partea soției. Partenera sa de viață, Bianca Lăpuște, și-a lăsat amicii cu gura căscată când a anunțat pe toată lumea că dorește și că se pregătește pentru a se întoarce la muncă. Se pare că blonda nu vrea să rămână toată viața o casnică care are grijă de fetiță.

Iată ce susțin unele surse din anturajul soților Moga, potrivit b1.ro:

,,Bianca se pregăteşte să se întoarcă la muncă, e nerăbdătoare, entuziasmată. Îi place jurnalismul, televiziunea, se va întoarce la vechiul loc de muncă. S-au împlinit doi ani de când a născut-o pe fetiţă Maria şi i se termină şi concediul postnatal. Bineînţeles că Marius i-a spus să mai stea acasă cu fetiţă dacă doreşte sau să se angajeze la el la studio că e multă treaba şi acolo, dar Bianca vrea să fie independentă. Se va întoarce la vechiul loc de muncă şi apoi va vedea ce va mai face sau încotro o va lua. Micuţa împlineşte doi ani în această lună”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *