„Mă simt din ce în ce mai izolată”…După doar doi ani de căsnicie femeia a decis să pună capăt relației, totul dintr-un motiv incredibil. Uite ce i-a adus pe cei doi în pragul divorțului, cazul lor a ajuns în presă:

O fostă majoretă din Miami a divorțat de soțul său pe motiv că aveau orientări politice diferite.

Avocații lui Lynn Aronberg, de 36 de ani, au descris-o pe femeie ca fiind „o republicană fermă și susținătoare a președintelui Trump”. Tânăra le-a spus procurorilor că se simte „din ce în ce mai izolată în căsătorie”, din cauză că soțul său, Dave Aronberg, în vârstă de 46 de ani, este democrat.

Femeia a decis să divorțeze după 2 ani de căsnicie. „Dave și Lynn Aronberg au semnat o declarație de divorț amiabilă, punând capăt la ceea ce ei numesc căsnicie”

„După ce ne-am frământat câteva luni, ne-am decis să încheiem căsnicia noastră într-un mod amiabil și respectabil. În orice caz, vom rămâne în continuare prieteni apropiați. Vă rugăm să ne ajutați pentru a ne putea păstra inimitatea vieții noastre pe măsură ce începem un nou capitol”, a fost mesajul femeii trasnmis imediat după divorț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *