Maria Constantin, din nou în lacrimi la TV! Mama ei a pus-o într-o lumină proastă, după ce a dezvăluit acest secret Niciun copil NU ar vrea să audă așa ceva de la părintele lui

Maria Constantin a trecut printr-o perioadă mai dificilă după ce s-a despărţit de Marcel Toader. Cântăreaţa de muzică populară a intrat în depresie şi a fost nevoită să îşi caute o casă unde să stea.

Invitate în platoul emisiunii Wowbiz, Maria şi mama ei au vorbit deschis despre cele mai grele momente din viaţa blonde. Mama Mariei a dezvăluit că divorţurile prin care fiica ei au trecut nu sunt aşa de dure precum clipa când tatăl Mariei a murit. Atunci, mama ei a sunat-o şi i-a spus, cu greu, că tatăl ei nu mai e. Maria a lăsat totul şi a gonit spre casă.

„Cred că cel mai greu moment pentru Maria a fost momentul când am sunat-o să îi spun că tatăl ei nu mai e. Peste restul se poate trece. Pe ea am sunat-o prima. Pe moment atunci, cred că a fost o clipă în care nu mai ştiam cum mă cheamă. Eram singură. Au venit nişte prieteni, mi-au spus să sun copiii. Atunci cred că am realizat ce s-a întâmplat. Nu ştiam ce să îi spun, Maria ştia că avea nişte probleme. Nu i-am spus direct. Mi-a spus să stau liniştită, m-a întrebat cu cine sunt şi în trei ore a fost la mine. Cred că peste asta nu se poate trece niciodată. Încercăm, nu avem ce face”, a povestit mama Mariei.

Cântăreaţa a recunoscut că din clipa în care tatăl ei a murit, ea a simţit nevoia să îşi protejeze fraţii, mai mici decât ea şi de care este foarte apropiată.

„Astea sunt momente grele, în ultima perioadă am încercat să îmi pun ordine în viaţă. Când a murit tata, fiind cea mai mare dintre fraţi, m.am simţit responsabilă, rămăsesem oarecum capul familiei. Tot timpul am încercat să îmi protejez fraţii”, a adăugat Maria.

În plus, deşi au durut-o toate discuţiile avute în spaţiul public în ultima vreme despre viaţa ei personală şi acuzaţii care i se aduc, Maria susţine că a fost sprijinită de familia ei, care a fost mereu acolo pentru ea.

„M-au durut multe lucruri pe care le-am auzit în jurul meu, însă conştientizez că am şi oameni buni în jurul meu, în primul rând familia mea. Am muncit de la 16 ani să fiu un om independent, am început să cânt la nunţi. Oamenii nu ştiu cât au muncit părinţii mei să mă ţină pe mine şi pe fraţii mei în şcoli”, a mai povestit Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *